آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح
نتیجه اعتراضات خانواده بیماران سی‌اف

بیماری «سی‌اف» در بودجه 1400 جدی گرفته شد

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در جدول نهایی بودجه 1400 خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در بودجه سال 1400 خبر داد.

پیش‌تر به‌دنبال تجمع خانواده‌های بیماران سی‌اف در مقابل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشکیل جلساتی میان نمایندگان آنها با معاون درمان وزیر بهداشت برای بیان مشکلات و نیازها، دکتر قاسم جان بابایی در نامه‌ای خطاب به رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به هزینه‌های بسیار سنگین تحمیل‌شده بر خانواده بیماران سی‌اف برای دریافت خدمات درمانی، تهیه انواع داروهای تخصصی، آزمایشات دوره‌ای، خدمات تصویربرداری و...، درخواست کرده‌بود با هدف استمرار حمایت‌های درمانی از این بیماران و پاسخ به نیازهای آنان، اعتبار مستقلی تحت عنوان حمایت از بیماران مبتلا به سی‌اف در ردیف بودجه سال 1400 اختصاص یابد و بیماری CF به‌عنوان بیماری خاص تلقی شود.

دکتر شهریاری با اشاره به پیگیری این درخواست در هنگام بررسی بودجه 1400 در رایزنی با کمیسیون تلفیق گفت: «خوشبختانه بعد از طرح موضوع مشکلات بیماران سی‌اف در هنگام بررسی بودجه، این بیماری به فهرست بیماری‌های خاص در بودجه 1400 اضافه شد و این مورد نیز همراه لایحه بودجه کل کشور برای اجرا به دولت ابلاغ شده‌است. بنابراین موضوع قانون‌گذاری برای قرار گرفتن بیماری سی‌اف در ردیف بیماری‌های خاص در بودجه سال جاری توسط مجلس شورای اسلامی انجام گرفته‌است و اکنون این قانون باید در مسیر اجرا قرار بگیرد تا بیماران سی‌اف نیز مانند سایر بیماران خاص بتوانند از اعتبارات تعیین‌شده در بودجه بهره‌مند شوند.»

وی افزود: «در موارد مشابه و پس از تخصیص بودجه، انجمن یا نهاد متولی بیماری موردنظر با مراجعه به معاونت درمان و اداره کل بودجه وزارت بهداشت، موضوع را پیگیری کرده و با هماهنگی وزارتخانه، از اعتبارات تخصیص‌یافته برای کمک به تأمین بخشی از هزینه‌های دارو و درمان بیماران خود بهره‌مند می‌شوند و آن را به نحو مقتضی برای بیماران هزینه می‌کنند.»/خبرگزاری فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار